Камион за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Македонија

Македонија

Битола

Скопје

Подготвен за товарање:

26/12/2018

Детали за камионот:

Камион:

  Комбе

Носивост:

  1.3 t

Должина:

  3,26 m

Обем:

  10 m3

Дополнителни информации:

Вид на товар:

Цена:

Сите видови на товари

Валидност на понудата:

  26/12/2018

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Други

Сите држави

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com