Камион за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Германија

Македонија

Hannover

Скопје

Подготвен за товарање:

16/01/2019

Детали за камионот:

Камион:

  Полуприколка со церада

Носивост:

  24t

Должина:

 

Обем:

Дополнителни информации:

Вид на товар:

Цена:

Сите видови на товари

Валидност на понудата:

  17/01/2019

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

DRAGCHE TRANS DOOEL

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Транспортна фирма / Превозник

Македонија

Kavadarci

Ilindenska 11

00 389 43 411 500

00 3899 70 376 720

dragcetrans@yahoo.com

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com