Камион за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Македонија

Франција

Струмица

Strasbourg

Radovis

Подготвен за товарање:

25/01/2019

Детали за камионот:

Камион:

  Мега

Носивост:

 

Должина:

 

Обем:

Дополнителни информации:

Вид на товар:

Цена:

Сите видови на товари

Валидност на понудата:

  31/01/2019

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

ILMAN TRANS DOOEL

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Транспортна фирма / Превозник

Македонија

Radovis

078253960

acedabai@gmail.com

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com