Камион за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Македонија

Бугарија

Сите региони

Сите региони

Подготвен за товарање:

25/06/2020

Детали за камионот:

Камион:

  Полуприколка со церада

Носивост:

  24

Должина:

 

Обем:

Дополнителни информации:

Вид на товар:

Цена:

Сите видови на товари

Валидност на понудата:

  29/06/2020

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Сите видови на фирми/субјекти

Сите држави

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com