Камион за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Македонија

Босна и Херцеговина

Сите региони

Сите региони

Подготвен за товарање:

07/09/2022

Детали за камионот:

Камион:

  Полуприколка со церада

Носивост:

  22t

Должина:

  14.5

Обем:

  120 cm3

Дополнителни информации:

Вид на товар:

Цена:

Сите видови на товари

  vo kes

Валидност на понудата:

  09/09/2022

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

balea logistick

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Транспортна / Шпедитерска / Логистичка фирма

Македонија

kavadarci

ul brusansak br7

075971187

076931091

blaze.a20@yahoo.com

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com