Товар за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Чешка

Македонија

Zlin

Скопје

Prerov

ул .Перо Наков 25 Ск

Пунктови за товар

Пунктови за растовар

Подготвен за товарање

15/01/2020

Рок на испорака

22/01/2020

Детали за камионот

Камион

  Полуприколка со церада

Носивост

  24000

Должина

  13.6 мет.

Обем

Дополнителни информации

Вид на товар

Цена

Сите видови на товари

  1000 eur

Валидност на понудата

29/02/2020

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

ELEKTROELEMENT

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Трговска фирма / Увозник, извозник

Македонија

SKOPJE

UL. PERO NAKOV 25

0038922580773

070637958

Zoranco.Sotirov@elektroelement.com.mk

www.elektroelement.com.mk

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com